Et stærkt samarbejde med StayOnline

Som teleselskab er det vigtigt at kunne tilbyde sine kunder god, pålidelig service. Hos StayOnline kan vi bidrage med at opretholde en høj standard, når jeres kunder henvender sig med elektroniske enheder, der skal repareres. Med StayOnline som partner får du adgang til en skræddersyet og effektiv proces, der sikrer højt serviceniveau og fuld gennemsigtighed. Vi forstår, hvor vigtigt det er for både jer og jeres kunder, at processen er så gennemsigtig, professionel og pålidelig som overhovedet muligt.

Vi lægger vægt på personlig betjening, hvor jeres kunder vil opleve en kontinuitet i dialogen med de samme erfarne fagfolk, hver gang de henvender dig. Denne tilgang er designet til at opbygge en personlig relation, så de kan føle dig tryg i processen, og ved, at dine elektroniske enheder er i kyndige hænder.

StayOnline har et specialdesignet IT-system skræddersyet til vores samarbejdspartnere i teleselskabsbranchen. Dette system effektiviserer hele processen, inklusive reparationer, flow, dokumentation, logistik og lånefaciliteter. Her kan man finde fakturaer og generelt danne et grundigt overblik over de nødvendige informationer.

Vi sikrer en problemfri oplevelse ved at tilbyde online betaling, hvor kunder nemt kan afregne ved modtagelse af reparationstilbud, så de ikke behøver betale nede i selve butikken.

Tilrettelagt samarbejde i overensstemmelse med jer

Et samarbejde med StayOnline og vores certificerede teknikere foregår på jeres vilkår. Det betyder, at teknikeren følger jeres retningslinjer og krav for reparationer, når de er på vores værksteder. Når vi indgår i et samarbejde, tager vi udgangspunkt i jeres behov, forventninger og laver dem efter, hvordan vi får det bedst mulige udbytte.

Valget af StayOnline som jeres partner betyder, at du kan forvente service og reparationer af topkvalitet hver gang. Vores tætte samarbejde indebærer regelmæssige evalueringer, der sikrer overholdelse af de højeste standarder. Når du vælger os, får du en pålidelig og gennemsigtig reparationserfaring, skræddersyet til jeres specifikke krav og regler som teleselskab.