Pålidelige reparationer til et bredt kundesegment

StayOnline er et IT-værksted med ekspertise i reparation af smartphones, tablets og computere. Vi tilbyder kvalitetsreparationer og bruger kun originale reservedele for at sikre pålidelighed og vedvarende garantier. Med to fysiske butikker i henholdsvis København og Hillerød og tre egne værksteder tilstedeværelse i Humac betjener vi et bredt spektrum af kunder, herunder private forbrugere, virksomheder og teleselskaber.

Udover reparation af smartphones, tablets og computere håndterer StayOnline også service og reparation af hårde hvidevarer, soundboxes og andre elektroniske enheder, der tilsluttes stikkontakten. Vores ekspertise strækker sig bredt for at imødekomme alle former for behov, så du kan få fikset lige det, du står med.

I vores fysiske butikker er det muligt at komme ind med din enhed, hvor vi tager pænt imod dig og hurtigt finder frem til problemet med din enhed. Derudover har en række samarbejder, der gør, at vores dygtige og certificerede teknikere er til stede i andre værksteder landet over. Hos StayOnline er vores kunders tilfredshed i centrum, uanset om du kommer ind som privatperson eller er en større virksomhed, vi har et samarbejde med.

Tæt og løbende samarbejde med Apple

Som stolte Apple-autoriserede reparatører, og muligvis blandt de ældste, påtager vi os ansvaret for at levere tjenester, der opfylder de højeste standarder. Vores teknikere gennemgår grundig og løbende uddannelse direkte hos producenten, og det er din garanti for kompetent og opdateret service.

Vi bruger kun originale dele, når vi reparerer, så din garanti forbliver intakt – uanset hvilket af Apples produkter, du kommer ind med, og hvad der skal laves. Det er en af de mange fordele, der er ved at vælge et IT-værksted, der er Apple-autoriseret. Dog begrænser vi os ikke hos StayOnline. Det er selvfølgelig også muligt at få lavet smartphones i andre mærker, herunder Samsung, Huawei, OnePlus mm. Vi bestræber os altid på at finde en løsning, så du hurtigt kan forsætte uden tekniske problemer.

Med omtanke for miljøet og sikkerhed

Når du vælger StayOnline, vælger du ikke kun en reparation, men en garanti for kvalitet, transparent proces og pålidelighed. Vi bruger kun originale reservedele, og vores værksteder er ESD-sikrede for at sikre, at din enhed forbliver intakt og funktionsdygtig gennem hele reparationsforløbet.

Vi har derudover indført en række tiltag for ikke bare at opretholde, men stræbe efter en grønnere fremtid. Med vores reparationer sigter vi efter at give de elektroniske enheder et længere liv. StayOnline er Danmarks eneste Svanemærkede værksted og arbejder hver dag for at reducere vores CO2-aftryk. Dette er blot et udsnit af vores tiltag, hvor vi aktivt sætter ind for at holde et fast fokus på den grønne omstilling.