B2B-partner hos StayOnline

Som B2B-partner hos StayOnline får du adgang til en unik serviceoplevelse, hvor vi prioriterer personlige relationer og effektive, elektronikreparationer af højeste klasse. Vi kalder vores erhvervskunder for partnere, da vi stræber efter et solidt partnerskab, der bygger på tillid og kvalitetsservice hele vejen rundt.

Med fokus på personlig, fleksibel og hurtig betjening, sikrer vi, at du får den bedste service hver gang. Vi forstår, hvor vigtigt det er at kunne overlade reparationer i kyndige hænder, så du som vores kunde ikke skal bekymre dig om kvaliteten af arbejdet. Vi går et skridt videre i vores engagement ved at tilbyde en skræddersyet transportordning specielt til vores partnere i Storkøbenhavn. Denne transportordning er udformet med henblik på at imødekomme dine specifikke behov og sikre, at dine produkter håndteres med omhu og effektivitet under transporten. Vi afhenter i hele landet via GLS på alle erhvervsadresser.

Ved at vælge StayOnline får du adgang til et partnerlogin i vores system, hvor du kan overvåge historikken på dine reparationer og have konstant overblik. Vi prioriterer gennemsigtighed og effektiv kommunikation for at sikre en problemfri oplevelse. Vi står derudover også til rådighed, hvis der løbende skulle være spørgsmål eller tvivl om reparationerne.

Onsite service

Som en del af vores ydelser til B2B-kunder, er det også muligt at få onsite service. Det indebærer, at vi tilbyder at komme ud til dig, uanset hvor i landet du er, og reparere din Apple-elektronik – både ude og inden for garantien.

Hos StayOnline ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheder hurtigt at komme op at køre igen, når uheldet er ude. Vi kommer derfor ud til dig med alt, hvad det kræver at foretage en reparation, herunder reservedele, test- og ESD-sikkerhedsudstyr.

Høj kvalitet i både service og reparationer

Vi servicerer kun med originale reservedele direkte fra producenten, hvilket sikrer en sjælden standard i Danmark. Vores certificerede teknikere holdes løbende opdateret med producentens nyeste teknologier og retningslinjer, hvilket er jeres garanti for, at reparationerne udføres af yderst kyndige hænder, så vi hurtigst muligt og mest effektivt kan få jeres elektronik op at køre igen.

Med 5 værksteder på landsplan og håndtering af over 60.000 enheder årligt er vi en pålidelig B2B-partner inden for elektronikreparationer. Kontakt os på erhverv@stayonline.dk eller telefon 70 24 25 25 for en uforpligtende dialog om, hvordan et partnerskab med StayOnline kan gavne din virksomhed.