Effektiv rensning efter væskeskade

Høj succesrate

Miljøvenlig

Gennemsnitlig CO2-besparelse pr. laptop: 386 kg

Svanemærket

Certificeret som en unik miljømærket proces

Priser - Laptop - 2.999 kr. inkl moms

Du betaler kun ved en succesfuld reparation & rensning

Priser - SmartPhone - 1.499 kr. inkl moms

Du betaler kun ved en succesfuld reparation & rensning

No cure, no pay

Du betaler kun, hvis rensningen er en succes. Hvis den ikke er en succes og du ikke vælger at få lavet produktet, kommer du ikke til betale for noget. Det eneste vi kræver er den defekte enhed.

Transparent prisstruktur og ingen skjulte omkostninger

Gennemsigtighed er vigtigt, og derfor tilbyder vi faste priser på rensning, uanset hvilken bærbar computer du har. Hvis yderligere reservedele er nødvendige, kontakter vores teknikere dig med en opdateret pris, der inkluderer de nødvendige dele.

Rensningen tager typisk 1-3 hverdage, og vores No Cure = No Pay-politik sikrer, at du kun betaler ved succesfuld og accepteret reparation.

Når du vælger TechSave væskerens, overtager TechSave den resterende garanti/reklamationsret på din enhed i op til 2 år efter rensningen. Dette sikrer, at du fortsat er dækket, selv efter en væskeskade. 

Vi er her for at hjælpe dig med netop din væskeskade. 

Jeg har spildt væske i mit produkt, hvad gør jeg ?

Du skal ikke bekymre dig, vi er her for at hjælpe dig. 

Vores bedste råd, er at stoppe med at bruge det produkt du har spildt væske i. 

Vi er specialister i rensning af væskeskadet produkter og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et væskeskadet produkt som du ønsker at se om kan reddes. 

Vi har hjulpet flere end 1000 kunder med at få deres produkt op at køre igen og dit skal ikke være nogen undtagelse 

  • Sluk, afbryd strømmen og STOP brugen
  • Fjern batteriet hvis det er muligt
  • Fjern så meget fugt som muligt med en tør klud
  • Tør produktet et varmt og ventileret sted 
  • Vigtigst af alt – Indlever det til os så hurtigt som muligt

NEJ ! – Dette hjælper ikke processen omkring rensning eller at redde din computer. Vi anbefaler at stoppe med at bruge produktet med det samme.

Hvis du ikke selv kan fjerne dit batteri fordi din smartphone eller computer har et batteri “lukket” inde og du derfor skal bruge specielværktøj, så forsøg ikke selv. 

Det bedste er at stoppe med at bruge produktet og indsende det til os med det samme. 

Opret din reparation – Klik her på linket

Det bedste er at følge vores råd om at stoppe med at bruge produktet. 

Du må gerne bruge en tør kuld til at fjerne det værste væske selv, men forsøg ikke at skille produktet ad. 

Vi er specielsterne og kan i over 80 % redde produktet, så det virker igen. 

Vi har StayOnline Walk-in butikker & fem værksteder placeret rundt i Danmark. Du kan finde vores åbningstider her

Vi har desuden også værksteder placeret i Humacs butik på Nørreport, Aarhus og i Frederiksbergcenteret. Her tilbydes samme hurtige service, da disse er drevet af Stayonline. 

Vores TechSave maskine er i Hillerød, men du kan sagtens indlevere ved vores andre afdelinger. Vi sørger for at det kommer hurtigt op til vores specialster

NEJ – skynd dig at indlevere produktet til os, hvis der er kommet væske i produktet. Det sikre at vi mere effektivt kan rense produktet. 

Hvis produktet ikke starter op efter en væskeskadet, er der stor sandsynlighed for at vi kan hjælpe. Vores specialister i væskerens vil forsøge at rense det komponent hvor dataen befinder sig.

Vi kan, imod et mindre gebyr efter rensningen forsøge at redde dataen. Hvis ikke det lykkes, så tager vi en dialog derfra, hvordan vi skal forsætte eller om der er alternative løsninger.

Vi er meget hurtige når vi modtager en væskeskadet enhed. Vores teknikere og specialister vil adskille produktet og starte væskerensningen inden for 24 timer.

Ofte vil du allerede dagen efter vide, om vi har kunne rense produktet med 100 % succes eller om vi delvis har lykkes med rensningen. 

En delvis rensning er ofte også en succes, da det normalt kun er mindre reservedele vi skal udskiftes for at den igen virker som før væskeskaden. Vi kontakter dig og gennemgår det prisoverslag du vil modtage for at du igen har et produkt der virker.

Væskeskadet bærbar ?

Er din data vigtigt for dig, kan vi hjælpe med at rense dit produkt, så du igen har adgang til alle dine data, billeder og dokumenter.

Miljøvenlig

Gennemsnitlig CO2-besparelse pr. laptop: 386 kg

Svanemærket

Certificeret som en unik miljømærket proces

Kan vi rense andet end en bærbar og smartphone ?

Vi kan rense alt som har været i kontakt med væske. Ring og hør, hvis du har et specifik produkt som er væskeskadet.

Miljøbeskyttelse, besparelser og resultater

TechSave væskerens er ikke kun en teknologisk innovation, men også en bæredygtig løsning. Med en succesrate på over 80%, reducerer den miljøbelastningen og sparer betydelige omkostninger i forhold til traditionelle reparationer. Processen er Svanemærket og certificeret som en unik miljømærket proces.

StayOnline er eksklusiv TechSave-partner i Danmark og stolt af at tilbyde denne banebrydende løsning til dig. Vil du høre mere, kan du kontakte os. Vi svarer med glæde på de spørgsmål, du måtte have.

*Undtaget er batterier, harddiske, displays og lignende LCD/LED-skærme, der i øjeblikket ikke er godkendt til TechSave-rensningsprocessen. 

Dele, der er kortslutningsskadede, brændte, smeltede eller på anden måde fysisk beskadigede, renses ikke, da dette ikke kan afhjælpes med rensning. TechSave & StayOnline tilbyder også rensningsservice til smartphones på lignende vilkår som bærbare computere. 

Ved at få foretaget en rensning af din mobiltelefon, kan du spare hele 80 kg CO2. Og det er en del – det svarer faktisk til:

Så det kan godt betale sig, at få rensen den gamle telefon med denne teknologi. Du beholder desuden dine data, da vi ofte redder “harddisken” som sidder på telefonen.

Når du får renset din computer, er der blandt andet en stor klimafordel at hente. Ved en rengøring, sparer du helt op mod 386 kg CO2. For den mængde CO2 kan du:

Det er derfor en rigtig god idé at få renset din bærbar med TechSave hos StayOnline hvis du ved et uheld hælder væske i – på den måde er du også sikker på, at den fungerer optimalt, da denne rensningproces er efterset af teknologisk institut.