Væskeskade, hvad nu? 80% af alle væskeskader kan reddes og din garanti gælder stadig

Rensning af bærbar computer
kun 2.999,-

Rensning af SmartPhone
kun 1.499,-

Du kan selv hjælpe når skaden er sket

  • Sluk udstyret og afbryd strømmen.
  • Fjern batteriet hvis du kan.
  • Fjern så meget fugt som muligt med en klud eller lignende.
  • Sæt dit udstyr et varmt og ventileret sted.
  • Indlever dit udstyr til rensning så hurtigt som muligt.

Fast pris på rensningen uanset hvilken bærbar computer du har

Det kræver specielt udstyr og dygtige teknikkere, for at lave en succesfuld væskeskade reparation. Vores dygtige teknikkere har mange års erfaring med reparationer og brugen af TechSaves patenterede rense-proces der renser med ultralyd, miljø skånsomme sæber, varme og tørring af de forskellige dele, for at give elektronikken de bedste muligheder for at virke igen. Vi billede dokumentere væske skaden, skiller din computer ad og alle dele* bliver kørt igennem Techsave rengørings processen. Her efter bliver computeren samlet igen og testet.

Hvis der efter rensningen er nødvendigt med reservedele for at fuldføre reparationen, vil du blive kontaktet af vores teknikere og du vil få en ny pris, som inkluderer prisen på de nødvendige reservedele.

Rense processen tager 1-3 hverdage.

No-Cure = No Pay! Rensningen samt evt. prisoverslag på udskiftning af defekte dele er GRATIS hvis du ikke ønsker computeren retur.

* Undtaget er Batterier, Harddiske, Display’s og lignende LCD/LED skærme der er for nuværende ikke godkendt til Techsave rengørings processen. Dele der er kortslutnings skadet, brændt, smeltet eller på anden måde fysisk beskadiget renses ikke da dette ikke kan afhjælpes med rensning.

Vi renser også SmartPhones

Hvis der efter rensningen er nødvendigt med reservedele for at fuldføre reparationen, vil du blive kontaktet af vores teknikere og du vil få en ny pris, som inkluderer prisen på de nødvendige reservedele.

Rense processen tager 1-3 hverdage.

No-Cure = No Pay! Rensningen samt evt. prisoverslag på udskiftning af defekte dele er GRATIS hvis du ikke ønsker din SmartPhone retur.

TechSave overtager din garanti/reklamationsret

Når din computer eller SmartPhone bliver renset, så går TechSave ind og overtager den resterende garanti/reklamationsret der måtte være på den, i op til 2 år. Læs mere om dette på TechSaves hjemmeside. Fast pris på rensningen af din bærbare computer eller SmartPhone. En patenteret proces hjælper os med at bringe skadet elektronik tilbage til livet – typisk uden tab af data. Techsave metoden kan være med til at redde SmartPhones og bærbare computere i over 8 ud af 10 tilfælde, reducere miljøbelastningen og ikke mindst spare dig for en masse besvær.

Sådan virker det:
Hvis væsker kommer i kontakt med ilt / elektricitet, fører det til korrosion – hvilket resultere i kortslutninger som betyder computerfejl. Med Techsave rengørings processen kan vi stoppe korrosionen og i de fleste tilfælde få udstyret til virke igen uden behov for yderligere reparationer. For at opnå det bedst mulige resultat med en rensning, er det vigtigt at der renses hurtigst muligt efter væske skaden. Hvis man venter, er der stor risiko for forværring af skaden.læs mere om techsave

Har du spørgsmål til os omkring Service?

Har du spørgsmål omkring reparation, som du ikke kan finde svar på, eller er der noget, du gerne vil høre mere om? Hos StayOnline tager vi gerne imod din henvendelse og hjælper dig godt videre med dit spørgsmål. Du kan kontakte os, og det kan du gøre direkte på: 

Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.