StayOnline – Nu med Onsite Service

StayOnline tilbyder nu Onsite Service til hele Danmark.

Onsite service kan indgå som en værdifuld del af virksomhedens serviceaftale, hvis det ønskes. Vi tilbyder fleksible løsninger, der imødekommer dine specifikke behov. Ved at kontakte os via telefon eller e-mail kan virksomhederne indgå i en dialog om rammerne for onsite service og finde den optimale løsning.

Uanset din virksomheds behov er StayOnline klar til at imødekomme dem. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsservice og skabe langvarige partnerskaber med vores B2B-kunder. Ved at vælge StayOnline som IT-partner får virksomhederne ikke kun teknisk ekspertise, men også en serviceminded og professionel tilgang til dine IT-behov. Vil du høre nærmere, kan du kontakte os. Vi sidder klar til at tage en snak om dine behov og finde en løsning, hvor du bliver sparet for en masse besvær.

Har jeres virksomhed brug for Onsite Service og ønsker at høre mere omkring priser og konceptet, skal du blot kontakte os

Har du spørgsmål til os omkring Service?

Har du spørgsmål omkring reparation, som du ikke kan finde svar på, eller er der noget, du gerne vil høre mere om? Hos StayOnline tager vi gerne imod din henvendelse og hjælper dig godt videre med dit spørgsmål. Du kan kontakte os, og det kan du gøre direkte på: 

Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.