søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Samsung Reparation

Hos StayOnline er vi eksperter i at fejlfinde og udføre reparationer på Samsung produkter.

Det kan være ødelæggende for hverdagen at tabe sin telefon, få ødelagt sit smart-Watch eller tabletten ikke vil tænde. Vi anerkender vigtigheden af dit Samsung produkt, og derfor reparere vi din enhed under kyndige forhold og i et 100% antistatisk miljø.

Vores teknikere er under konstant uddannelse, og selvom Samsung altid udarbejder cutting-edge teknologi er vi altid med og altid up-to-date med den nyeste Samsung teknologi. Når dit Samsung produkt går i stykker, er det selvfølgelig frustrerende så derfor bestræber vi os altid for at fejlfinde og reparer dit produkt hurtigst muligt.

Uanset om du ejer en ødelagt smartphone, tablet eller et helt tredje Samsung produkt, står vores autoriserede forhandlere altid klar til at diagnosticere dit produkt. Samsung er sammen med Apple og Huawei et af verdens største producenter af smartphones og andet elektronik, og derfor har vi mange års erfaring indenfor reparationer af smartphones, tablets, smart-watches, laptops, og meget mere.

Hos StayOnline bruger vi udelukkende originale og kvalitetssikret reservedele, og dette sikrer din garanti og en forlængelse af din reklamationsret med op til 24 måneder på de udskiftede reservedele.

Når vi modtager et Samsung produkt laver vi altid først en diagnose af problemet. Derefter giver vi dig et tilbud på reparationen. Prisen på diagnosen frafalder naturligvis ved accept af tilbuddet.

Vi har altid tid til at få kigget på din smartphone uanset om det er en Apple, Samsung eller Huawei eller tablet, så udfyld bookingformularen eller kom forbi StayOnlines walk-in shops i Aalborg City eller København K.

Har du ikke Samsung, men iPhone? Så book tid til iPhone reparation her.