søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Om
StayOnline

Vi er et af Danmarks eneste Apple-autoriserede værksteder

Og hvad betyder det så helt præcis…? Denne side giver dig alle svarene.

Her kan du blandt andet læse om, hvad du får ved at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret værksted. Du kan også læse om, hvordan din sikkerhed beskyttes, når du bruger en Apple-autoriseret serviceudbyder. 

Skrappe krav fra Apple er din fordel

StayOnline er stolte over at være Apple’s Authorised Service Provider. Certificeringen stiller store krav til vores virksomhed – men den er din primære garanti for kvalitet. Derfor er den afgørende for os!

Hold øje med Apple logoet - det er din sikkerhed

StayOnline anbefaler alle kunder at holde øje med Apple’s Authorised Service Provider logo, også selvom du ønsker at handle hos en af vores konkurrenter. Logoet er altid din garanti for at få returneret et Apple-produkt i samme høje kvalitet, som var det nyt. Der findes kun få autoriserede Apple-autoriserede værksteder i Danmark. Resten er uautoriserede og skal ikke overholde de samme krav som os.

Medarbejdere uddannet hos Apple

Teknikere på alle StayOnline værksteder har gennemgået et intensivt uddannelsesforløb hos Apple. Det betyder, at når du indleverer dit defekte Apple-produkt hos os, udbedres skaden altid af en Apple-certificeret tekniker, som løbende gennemgår træning og efteruddannelse af Apple’s egne teknikere.

Alle reparationer kvalitetssikres

StayOnline foretager altid en kvalitetstest af dit produkt, inden det forlader vores værksted. Det betyder, at du kan være sikker på kvaliteten, og du vil aldrig opleve, at f.eks. skærmen på din iPhone ikke virker efter et skærmskift.

Originale og kvalitetsgodkendte reservedele

Det er kun værksteder, der er godkendte som Apple´s Authorised Service Provider, der har mulighed for at anvende originale og kvalitetsgodkendte reservedele. Vi får dem leveret direkte fra Apple. Som forbruger er dette punkt afgørende i forhold til dine rettigheder efter en reparation samt bevarer dit Apple-produkt originalt.

Du får 24 måneders reklamationsret på alle betalte reparationer

StayOnline anvender kun originale og kvalitetsgodkendte reservedele, derfor er alle reparationer og reservedele dækket med 24 måneders reklamationsret på betalte reparationer. Det betyder desuden, at din Apple garanti er intakt efter en reparation hos os.

Garanti

StayOnline udfører reparationer indenfor din garanti, uanset købssted. Er fejlen sket indenfor garantien, vil reparationen ikke koste dig noget.

Anti-statiske værksteder

Alle vores værksteder er 100% ESD sikrede (antistatiske). Al elektronik er sikret mod statisk elektricitet under hele reparationsforløbet. Hvis værkstedet ikke er ESD sikrede, kan det medføre fejl på dit produkt efterfølgende.

Vær opmærksom på dit forsikringsselskab

Hvis dit forsikringsselskab ikke benytter et autoriseret værksted, så skal du være opmærksom på, at din garanti ofte bortfalder efter endt reparation. Spørg derfor dit forsikringsselskab hvilket værksted, de gør brug af, og undersøg om værkstedet er Apple’s Authorised Service Provider. Mange forsikringsselskaber tillader, at du selv vælger værksted.

Vi driver 6 værksteder på landsplan og håndterer over 40.000 enheder om året i hele landet

StayOnline A/S
Ved Klædebo 15
2970 Hørsholm
cvr 38 79 28 81