søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Skal vi Hjælpe dig?

Giv os lidt informationer om dig og et serienummer på din Mac. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med den bedste løsning og en pris.

Hvilken opgradering ønsker du?

Harddisk

250 GB
500 GB
1 TB
2 TB
Nej tak

Hukommelse

8 GB
16 GB
32 GB
64 GB
Nej tak

Dine oplysninger

Navn
Telefon
E-mail
Serienr.

Mac opgradering med SSD

Mangler du plads eller er din Mac langsom?

StayOnline tilbyder at opgradere din Mac med en ny SSD eller RAM, hvis du oplever at din Mac er blevet langsommere, du ønsker mere plads eller blot en stærkere og hurtigere computer.

Under alle opgraderinger af SSD vil vores teknikere naturligvis rengøre din Mac indvendigt. Ofte vil dette forøge levetiden betydeligt. Inden vi påbegynder opgraderingen, vil vi altid udføre en gratis diagnose via. Apples testsystemer, som kan opdage skjulte fejl.

Priser

Herunder er vores priser på opgradering af SSD og RAM. Den endelige pris er bestemt ud fra din model på din Mac.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi vores butik, så giver vi dig en endelig pris på opgradering af SSD/RAM ud fra dit serienummer.

 
SSD Pris fra:
250 GB 1499,-
500 GB 1999,-
1 TB 2499,-
2 TB 3799,-

RAM Pris fra:
4 GB 1499,-
8 GB 1999,-
16 GB 2499,

*Gælder modeller: Macbook Pro til og med årgang 2015, Macbook Air til og med årgang 2017, iMac og Mac mini kontakt os da det vil muligt stort set alle modeller.

Alle reparationer indebærer en gratis diagnose, hvor vi tjekker din Mac for eventuelle fejlmeldinger samt en komplet rengøring af din Mac indvendigt.

*Vi lægger altid en ren og ny installation af det seneste OS på den installeret SSD, hvis du ønsker dit nuværende data overført, koster dette 399,- (normalpris 899 kr.)

Bevar garantien

Når du får repareret dit produkt hos StayOnline vil du bevare den fulde garanti på produktet uanset, hvor du har købt din Mac. Vi er Apple Authorised Service Provider, som betyder:

  • Alle vores teknikere er uddannet hos Apple
  • Alle reservedele er originale og kvalitetsgodkendte inden reparationen
  • Alle værksteder er 100% ESD-sikret

Udover at du bevarer garantien, yder vi samtidig 24 måneders reklamationsret på alle opgraderinger af SSD eller RAM.

Fordele ved at opgradere din Mac

I takt med du bruger din Mac vil det påvirke ydeevnen på computeren. Du kan derfor opleve, at den over tid bliver langsommere eller ikke har den nødvendige plads, som du skal bruge. Med en opgradering af SSD eller RAM på din Mac vil du opleve følgende forbedringer:

Hurtigere
Med en ny opgraderet SSD vil du opleve en forbedret hastighed på computeren. Dette gælder både når du starter din Mac og mens du bruger den.

Mindre støj
En opgradering til SSD vil i de fleste tilfælde resultere i, at din at din Mac larmer mindre end før, da den traditionelle harddisk er mekanisk, hvor en SSD er chip*

*SSD'en er chip baseret

Øget batterilevetid
Selvom batteriet og SSD'en ikke har nogen direkte sammenhæng, så vil du måske opleve øget batterilevetid på din Mac. SSD'en bruger nemlig mindre strøm og dermed vil din Mac måske holde batteriet i længere tid.

Du mister ingen data

Hos StayOnline tilbyder vi at overføre dine data til den nye SSD for kun 399,- kroner (normalpris: 899 kr.). Ved en direkte overførsel af dataen kan du hurtigt og nemt forsætte hvor du slap, da vi i overførslen en komplet kopi.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores butikker, så vil vi rådgive dig om valg af størrelse på SSD'en samt give en endelig pris på opgraderingen.