søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

book tid i København

Sjælland


StayOnline København

Fiolstræde 28

1171 København K
Tel: 70 24 25 25

Mandag - Fredag kl. 10:00-18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

book tid i København

iPhone reparation København

Har du tabt din iPhone? Eller virker den ikke som den skal?

Hos StayOnline reparere vi din iPhone 6S og opefter med det samme.

Når du kommer ind i vores butik, tilbyder vi altid som det første en diagnose af din iPhone. Derefter giver vi dig en rapport over din telefons tilstand, og hvad der skal repareres og til sidst et uforpligtende tilbud på prisen. Dermed sikrer vi dig gennemsigtighed hele vejen.

Vi bruger kun originale reservedele leveret direkte fra apple og har kundeservice i verdensklasse. Kom ind i vores walk-in shop, eller book en tid og få repareret din iPhone med det samme. Du er altid garanteret en kvalitetssikret reparation, og vi garanterer yderligere kvaliteten ved at give dig 24 måneders reklamationsret på alle betalte reparationer. Derudover er din Apple garanti altid intakt efter du får repareret din iPhone hos os.

Vi er centralt placeret på Fiolstræde 28 i København K, tæt på Københavns Universitet og 5 min. gang fra Nørreport. Du kan indlevere din telefon i vores walk-in shop og gå en tur i nærområdet, eller du kan vente i butikken. Vi bestræber os altid på at få din iPhone repareret hurtigst muligt, uden at det skal gå ud over kvaliteten af arbejdet. Hvis skaden på din telefon er omfangsrigt, kan det typisk tage lidt længere tid, og vi kan derfor være nødsaget til at beholde din telefon i længere tid. Vi tilbyder naturligvis en iPhone du kan låne i mellemtiden.

Din iPhone vil altid være i trygge hænder hos os, da alle vores teknikere er Apple-certificerede.


Smartphone reparation

Hos StayOnline arbejder vi med mange forskellige smartphones. Vores teknikere er uddannet indenfor mange forskellige software-teknologier og platforme. Vi har certificeret teknikere som arbejder udelukkende på Samsung reparationer og vi har endvidere også teknikere certificeret indenfor Huawei reparationer.

Det er ikke kun smartphones vi er specialiseret i. Vi reparer også iPad reparation, computere, Mac reparation, tablets, Apple Watch reparation og andre gadgets du nu skulle være i besiddelse af. Typiske fejl vi ofte ser, er defekte batterier, ødelagte skærme, fejl på bundkortet og meget mere. Vi bruger altid originale reservedele til netop den skade, din enhed har fået påført sig. Vi bestræber os altid på at få repareret din enhed hurtigst muligt, så du ikke skal gå for længe uden din Samsung, Huawei eller Apple enhed.

Din Huawei, Samsung eller Apple produkt vil altid være i trygge hænder hos os.

Vores teknikere er certificeret og har mange års erfaring.

Hos StayOnline er du garanteret kvalitet, da vi udelukkende bruger originale og kvalitetssikret reservedele. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice og derfor kan vi med sikkerhed give dig 24 måneders reklamationsret på din reparation.

Hos StayOnline kan vi hjælpe med følgende reparationer:

  • Smadret skærm på Huawei, Samsung og Apple produkter

  • Ødelagt knap på iPhone, Tablet, iPad, Samsung- og Huawei enheder

  • Softwareproblemer på Macs og Macbook

  • Tablet- og iPad-problemer

  • Defekte batterier på samtlige smartphones, computere, tablets og smart-watches

  • Vi udskifter batterier på Samsung, Apple og Huawei enheder

  • Fejl på bundkort

  • Væskeskader på Huawei, Samsung og Apple-enheder

For at du kan finde os nemmest muligt har vi valgt at befinde os centralt i både København og Aalborg. Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig i vores butikker på Fiolstræde 28 i København og Gravensgade 6 i Aalborg. Læs mere om iPhone reparation Aalborg her.