søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

book tid i Hillerød

Sjælland

Hillerød
Gefionsvej 6B
3400 Hillerød
Tel: 70 24 25 25

Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 09:00-17:00
Fredag kl. 09:00-16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

book tid i Hillerød

iPhone reparation Hillerød

Har du fået en irriterende flænge eller nogle ridser på din iPhone skærm? Så kan vi straks hjælpe dig med at få det repareret.

Som en af landets eneste værksteder autoriseret med et Apple's Authorised Service Provider certifikat, skal du ikke være den mindste form for i tvivl med at din skærm ikke bliver repareret ordenligt. Alle vores teknikere har klaret en intensiv uddannelse hos Apple, og er derfor eksperter indenfor Apple's produkter. Du kan således altid være sikker på at arbejdet bliver gjort ordenligt. Dette gælder uanset hvilken type reparation, der skal udføres. Du behøver derfor heller ikke være bange for, om vi er begrænset til de nyeste iPhones. Vi laver iPhone glas og skærm reparationer på alle modeller, vilkårligt om det er en iPhone 7, plus eller 12.

iPhone batteriskift

Er din batteritid på din iPhone forringet?  IPhones såvel som andre smartphones, oplever at deres batterier med tiden bliver sløvt eller ødelagt, da det med tiden slides ned, hvorfor det kan være nødvendigt at skifte sit iPhone batteri.

Har du batteri problemer, så er du kommet til det helt rigtige sted i Hillerød. Som et Apple-certificeret værksted udfører vi alle typer for iPhone reparationer, hvor vi udelukkende benytter originale iPhone dele, batterier og monteringstape. Du er således garanteret det bedste resultat, når det gælder batterilevetid og holdbarhed. Du kan derfor roligt lade opladeren blive liggende tilbage hjemme på værelset fremfor i jakkelommen. Vi foretager alle vores iPhone reparationer på vores eget værksted her i Hillerød. Dette betyder at vi ikke sender din iPhone til anden udbyder for at fikse den. Du kan derfor forvente at få en hurtig udskiftning af batterier eller reparation.

Vi udfører som med alle vores andre reparationer, kvalitetstest. Dermed minimerer vi chancen for, at du får dit produkt tilbage med problemer.

iPhone kamera reparation

Vi hos StayOnline ServicePartner forstår, hvor irriterende det er at have en defekt eller ødelagt front og/eller bagkamera på sin iPhone. Vores teknikkere er uddannet og certificeret specialister indenfor Apple's produkter. Du skal derfor ikke frygte at opleve kamera problemer på ny, efter at du har været i vores værksted og fået det repareret.

Vi laver alle vores kamera reparationer in-house, du kan derfor forvente korte reparationstider. Vi bruger hertil udelukkende kun nyt, og ikke brugte reservedele leveret direkte fra Apple, på alle vores reparationer. Med hjælp fra StayOnline ServicePartner vil du hurtigt være tilbage online med et kamera så godt, som var din telefon helt ny.

Reparation af iPhone ladestik  

Har du problemer med at din iPhone ikke kan oplade? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos os kan du nemlig få Apple-certificeret reparationer med officielle reservedele fra Apple. Vi udfører altid vores opgaver effektivt og hurtigt, du behøver derfor ikke at være bange for lange ventetider. Alle vores teknikere er passionerede og lever altid op til kravene fra Apple. Du kan derfor kun forvente reparationer af topkvalitet.