søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

book tid i Aalborg

Jylland


Aalborg

Gravensgade 6
9000 Aalborg
Tel: 70 444 516

Mandag - Torsdag kl. 10:00-17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

book tid i Ålborg

iPhone reparation Aalborg

Søger du et Apple certificeret værksted i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted. StayOnline er centralt beliggende i Aalborg. Vi ligger tæt på Vesterbro og er altid nemme at finde, hvis uheldet er ude.

Vi tilbyder en nem og hurtig løsning, uanset hvilken form for reparation du søger. Vores Apple certificerede reparatører står altid klar til at diagnosticere dit produkt, og give dig et uforpligtende tilbud på omfanget og prisen på reparationen.

Vi er et af Danmarks eneste Apple certificerede værksteder, og dette er med til at garanterer kvaliteten af din reparation.

Vi reparerer alle udgaver af den populære iPhone og sætter en ære i at sikre dig kvalitet og hurtig reparation. Vores ekspertise involverer store og små skader på alle iPhones. 

Eksempler på skader som ses ofte:

  • Ødelagt iPhone skærm 

  • Langsomt/defekt batteri 

  • Flækket bag cover

  • Ødelagt knap

  • Sort skærm

Vi bruger altid originale Apple reservedele, og yder 24 måneders reklamationsret på reparationen efterfølgende. Hvis reparationen ikke kan klares på samme dag, tilbyder vi naturligvis en iPhone du kan låne.

Vi stræber altid efter at give dig en hurtig service, da vi anerkender vigtigheden af at være foruden en smartphone i dag.

Hos StayOnline kan du altid få repareret din Apple, Samsung eller Huawei enhed

Din Apple, Samsung eller Huawei enhed har utrolig meget værdi, og derfor bør du altid tage din telefon, tablet, smart-watch eller computer til professionelle og autoriseret reparatører.

Det er vi - heldigvis!

Din enhed – uanset om det er en Samsung reparation, Huawei reparation eller Apple reparation er altid i trygge og autoriseret hænder.

Vi udfører alle former for reparationer, uanset størrelse, så du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker og tage os med på råd. Vores personale er altid klar med råd og vejledning.

Vores eksperter kan løse alle slags skader. Så har din iPhone lidt en vandskade, eller har din Samsung tablet fået smadret skærmen, så kan vores teknikere altid få den i god stand igen. Vi løser alle slags skadetyper uanset om det er problemer med batteriet, kameraet virker ikke, væskeskader, fejl på bundkortet, softwareproblemer, ødelagte knapper eller noget helt 7.ende.

Til at løse de her skader bruger vi de bedste reservedele der er på markedet. Disse reservedele får vi direkte fra Apple, Huawei og Samsung. Dette gør vi på alle reparationer. Lige fra Mac reparation til iPad reparation. Når vi som autoriseret bruger vi kun originale og kvalitetssikret reservedele for at beholde din garanti på dit produkt og samtidig så sikrer det at dit produkt ikke lider efterfølgende skade. Vores værksteder er modsat mange andre værksteder desuden 100% ESD sikrede. Dette betyder at, for at undgå at dit produkt efterfølgende påføre sig skade, bliver din enhed sikret mod statisk elektricitet under hele reparationsforløbet.

Vi gør alt dette netop fordi vi er et af Danmarks eneste autoriseret Apple værksteder og har serviceret kunder på et professionelt niveau i mange år. Kom forbi vores butik i enten det centrale København eller Aalborg og få en professionel diagnose, eller råd og vejledning omkring din Huawei, Samsung eller Apple enhed. Du kan læse mere om iPhone reparation i København her.