søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

book tid i Aalborg

Jylland


Aalborg

Gravensgade 6
9000 Aalborg
Tel: 70 24 25 25

Mandag - Fredag kl. 09:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

book tid i Ålborg

iPhone reparation Aalborg

Søger du et Apple certificeret værksted i Aalborg? StayOnline er centralt beliggende i Aalborg. Vi ligger tæt på Vesterbro og er altid nemme at finde, hvis uheldet er ude.

Når du kommer ind i vores butik, tilbyder vi altid, som det første, en diagnose af din iPhone. Alle vores teknikere er professionelle og uddannet hos Apple indenfor særligt iPhones og Apples andre produkter. Du vil efter indleveringen af dit produkt, kunne følge med i en live rapport over din telefons tilstand på vores store skærm i butikken. Du vil således kunne følge direkte med hele vejen, når vi påbegynder reparationen af dit produkt.

Vores teknikere bliver løbende trænet og efteruddannet i Apples nyeste produkter, derfor behøver du ikke være bekymret for, at vi ikke kan reparere din nye iPhone. Har du måske en ældre iPhone model, så kan vi stadigvæk hjælpe dig med at få din telefon på fode igen.

Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde, og for at sikre det bedste resultat for vores kunder er vores værksted derfor100% ESD sikret. Dette betyder at dit produkt er sikret mod at påføre sig skade efterfølgende. ESD er statisk elektricitet der overføres fra en genstand til en anden. Vores værksted er fuldstændigt sikret mod elektriske stød, som kan medføre usynlig skade til din iPhone og Apple produkter.

 Vi reparerer alle udgaver af den populære iPhone, og vi sætter en stor ære i at sikre dig kvalitet og hurtig assistance. 

Eksempler på skader som vi ofte ser:

  • Ødelagt iPhone skærm
  • Reduceret batterilevetid
  • Ødelagt bagcover
  • Defekte knapper

Men vi er ikke begrænset til kun at udføre reparationer på ovenstående skader. Oplever du problemer med blandt andet ladestik, vandskader, fejl i bundkort eller andre skader, kan vi stadigvæk hjælpe dig. Har du derfor brug for iPhone reparation i Aalborg, er du altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål vedrørende et problem med din iPhone eller andre Apple produkter, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi stræber altid efter at give dig en hurtig service, da vi anerkender vigtigheden af at være foruden din iPhone en hel dag. Vi ved nemlig selv, hvor kedeligt det er at have en defekt iPhone, derfor står vi klar til hjælpe dig med at få den ordnet.
 

Hos StayOnline kan du altid få repareret din Apple, Samsung eller Huawei enhed

Din Apple, Samsung eller Huawei enhed har utrolig meget værdi, og derfor bør du altid tage din telefon, tablet, smart-watch eller computer til professionelle og autoriserede reparatører.

Det er vi - heldigvis!

Din enhed, uanset om det er en Samsung reparation, Huawei reparation eller Apple reparation, er altid i trygge hænder hos os.

Vi udfører alle former for reparationer - uanset størrelse. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Aalborg og tage os med på råd. Vores personale står altid klar med råd og vejledning.

Vores teknikere kan løse alle slags skader. Så har din smartphone fået vandskade, eller har din Samsung tablet fået smadret skærmen, så kan vores teknikere altid få den i god stand igen. Vi løser stort set alle skader - uanset om det er problemer med batteriet, kameraet, vandskader, fejl på bundkortet, softwareproblemer eller ødelagte knapper.

Til at løse de her skader bruger vi de bedste reservedele, der er på markedet. Disse reservedele får vi direkte fra Apple, Huawei og Samsung. Dette gør vi på alle reparationer. Lige fra Mac reparation til iPad reparation. Vores værksteder er modsat mange andre værksteder 100% ESD sikrede. Dette betyder at, vi beskytter dit produkt mod efterfølgende påføre sig skade. Din enhed bliver sikret mod statisk elektricitet under hele reparationen.

Vi gør alt dette netop fordi vi er et af Danmarks eneste autoriseret Apple værksteder, og vi har serviceret kunder på et professionelt niveau i mange år. Kom forbi vores butik i enten det centrale København eller Aalborg og få en professionel diagnose eller råd og vejledning omkring din Huawei, Samsung eller Apple enhed. Befinder du i København, kan du læse mere om vores iPhone reparation i København her.