søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

AppleCare+

AppleCare+ reparation

AppleCare+ er kommet til Danmark. Dette er vi naturligvis fuldstændig klar til at hjælpe dig med.

Vi har igennem lang tid arbejdet med AppleCare+ i vores afdelinger i USA. Vi har meget stor erfaring i at håndtere produkter under AppleCare+. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig i håndtering af AppleCare+.

Hvis du tilkøber AppleCare+ til dit produkt kan du have helt op til 3 års udvidet garanti, samt dækning af hændeligt uheld. Dette forudsætter at produktet bliver indleveret til et Apple autoriseret værksted som StayOnline.

Udover billigere reparationer på dit produkt får du telefonisk- og chatsupport fra Apples egne eksperter.

Ofte stillede spørgsmål


Jeg har købt mit produkt i udlandet, kan I lave den?
Hvis dit produkt er købt med en AppleCare+ forsikring, så kan og må vi gerne tage dit produkt ind til reparation, selvom den er købt i udlandet.

Hvordan kan jeg se om jeg har AppleCare+?
Du kan se om har du AppleCare+ direkte på dit produkt under indstillinger -> Generelt -> Om. Hvis du stadig er i tvivl, så kan du altid komme forbi en af vores butikker, så tjekker vi det for dig.

Hvad koster en reparation med AppleCare+?
Det er forskelligt fra produkt til produkt samt, hvilken reparation du skal have udført. Du får dog altid betydelig rabat på alle reparationer, hvis du har AppleCare+. Vi har tilføjet en AppleCare+ pris på alle vores produkter på hjemmesiden.

Jeg har AppleCare+, hvad skal jeg gøre?
Hvis du har AppleCare+ og skal have repareret dit produkt, så kommer du ned i butikken og betaler AppleCare+ prisen. Vi har et tæt samarbejde med Apple omkring alle kunder og reparationer.

Gælder AppleCare+ kun private?
Nej, AppleCare+ kan købes for både private og virksomheder.

Sælger I AppleCare+?
Ja, du har mulighed for at tilkøbe AppleCare+ i vores butikker i København og Aalborg. Din enhed må dog ikke være mere end 60 dage gammel.