søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Mac reparation i København & Hillerød

Oplever du problemer med din Mac, eller har den lidt skade?

Så tag din ødelagte Mac med ind til en af vores StayOnlines Walk-in shops i indre København eller Hillerød. Lad vores professionelle og Apple-autoriseret teknikere tage et kig på den.

Hos StayOnline tilbyder vi reparationer på alle udgaver af den populære Mac enhed herunder:

Vi har mange års erfaring og er eksperter indenfor reparation af Mac computere. Vi har arbejdet med alle ovenstående udgaver, du kan derfor bekymringsfrit henvende dig med din Mac i en af vores værksteder.

Oplever du tekniske problemer af forskellig grad med din Mac, kræver det som regel en reparation og syn af professionelle. Vi udfører herunder alle former for reparationer:

  • Reparation af MacBook skærm
  • iMac grafikkort problemer
  • Bundkort og logic board problemer

Vi tilbyder herudover rens af støv og andet som kan komprimere ydeevnen. Vi kan endvidere også optimere din MacBooks hastighed, vand -og væskeskader, udskiftning af batteri og meget mere. 

Har du derudover brug for andet hjælp udover en Mac reparation, kan vi også være behjælpelige med teknisk support og rådgivning. Det er nemlig ikke altid at man står inde med et problem der kræver en reparation. Hos os kan du få hjælp med en lang række tekniske problemer:

  • Din Mac vil ikke starte
  • Sortskærm
  • Data genopretning
  • Installation af programmer
  • Gendannelse eller geninstallering af styresystemet
  • Skærmproblemer

Ovenstående er blot nogle af de problematikker vi løser, er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig, kan du ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe dig på bedste vis med dit problem.

Apple-autoriseret værksteder

Alt vores Mac reparation og arbejde udført af vores autoriserede Apple-teknikere. De står altid klar til at fejlfinde og give et uforpligtende tilbud på omfanget af skaden, samt prisen på reparationen. Prisen på diagnosen frafalder naturligvis ved accept af vores tilbud.

Alle vores værksteder ESD sikret, hvilket er statistisk elektricitet der bliver overført fra en elektrificeret genstand til en anden. Det at vores værksteder er sikret mod statisk elektricitet, betyder at dine enheder undgår at få påført skade og er i sikre hænder - hele vejen igennem.

Vi går meget op i kvalitetssikring af vores arbejde, derfor bruger vi altid kun originale Apple reservedele i alle vores reparationer. Derudover er alle vores medarbejdere uddannet hos Apple, hvor de løbende gennemgår efteruddannelse i deres produkter. Vi er derfor altid opdateret omkring de nyeste produkter og løsninger. Du kan derfor hos os forvente at få en reparation af højeste kvalitet, og at din Mac kommer ud så god som ny. Vi bestræber os altid på at yde og give dig den bedste og hurtigste service som muligt.

Har du andre Apple-enheder som f.eks. en iPhone, Apple Watch eller en iPad, kan vi også tilbyde dig reparation og support til disse. Vi reparerer alle slags enheder inklusiv Samsung reparationer, iPhone reparationer og Huawei reparationer.

Kom forbi vores butik i København eller Hillerød eller kontakt os via vores bookingformular, og lad os tage hånd om dit Mac produkt.

Box & Return

Du kan hos os kan du få en Mac reparation eller repareret hvilken som helst af dine Apple-produkter nemt og enkelt med vores 'Box & return' service. Du kan registrere din reparation online hos os, hvorefter vi sender en forsendelseskasse med returlabel til dig. Du kan her sende din defekte enhed til os i forsendelseskassen. Vi reparerer den i vores værksted ligesom normalt. Efter vi har repareret din enhed, sender vi den retur til dig.