søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Mac reparation i København & Aalborg

Har din Mac lidt skade?

Så tag din ødelagte Mac med ind til StayOnlines Walk-in shops i indre København eller Aalborg centrum og lad vores professionelle teknikere tage et kig på den.

Hos StayOnline tilbyder vi reparationer på alle udgaver af den populære Mac enhed herunder:

Vi udfører alle former for reparationer, som for eksempel: reparation af MacBook skærm, iMac grafikkort problemer, bundkort og logic board problemer, rens af støv og andet som kan komprimere ydeevnen, optimere din MacBooks hastighed, vand -og væskeskader, udskiftning af batteri og meget mere. Derudover kan vi også være behjælpelige med support og rådgivning.

Vores autoriserede Apple-teknikere står altid klar til at fejlfinde og give et uforpligtende tilbud på omfanget af skaden, og prisen på reparationen. Prisen på diagnosen frafalder naturligvis ved accept af tilbud.
Vi reparere alle slags enheder inklusiv Samsung reparationer, iPhone reparationer og Huawei reparationer.

Vi bruger altid kun originale Apple reservedele, og vi bestræber os altid på at yde og give dig den bedste og hurtigste service muligt. Derudover kan vi også tilbyde at reparere andre Apple-enheder som f.eks din iPhone, Apple Watch og iPads.

Kom forbi vores butik i København eller Aalborg eller kontakt os via vores bookingformular og lad os tage hånd om dit Mac produkt.