søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 8 Plus reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
499,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
1.699,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
4.399,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 8 plus reparation i København & Aalborg


Er din iPhone 8 plus gået i stykker og trænger til en reparation? Få et skærmskift eller batteriskift til din iPhone 8 plus lavet af certificerede teknikere hos StayOnline. Vi har dygtige teknikere, som er udlært direkte af Apple selv, der sidder klar til at udføre reparationen af din iPhone 8 plus.

Skærmskift og batteriskift med originale reservedele

Med en reparation af din iPhone 8 plus hos StayOnline er du sikret et skærmskift eller batteriskift i absolut højeste kvalitet. Vi er meget stolte over at være autoriserede Apple reparatører (Authorised Service Provider), vi overholder og håndhæver nemlig alle retningslinjer og krav, som Apple har for deres reparatører.

Derudover er vores egne teknikere uddannet af Apple selv, så du er sikre den bedste reparation af din iPhone 8 plus. Hvad end det er et skærmskift, et batteriskift, vandskade reparation, udskiftning af opladekabel eller udskiftning af højtaler, så kan StayOnline bistå dig med kvalificeret service.

Læs mere om vores andre iPhone reparationer.

Originale reservedele til din iPhone reparation

Hos StayOnline arbejder vi udelukkende med originale reservedele fra Apple. Årsagen til dette er, at vores værkstæder i Aalborg og København er tjekket, kontrolleret og certificeret af Apple selv. Det betyder, at du undgår kopi reservedele fra upålidelige producenter. Dette er en service, du kun finder hos Apples egne servicepartnere.

Udover iPhones, tilbyder StayOnline også autoriserede reparationer af iPad og Mac.

Vi er Authorised Service Provider hos Apple

Det betyder, at Apple selv uddanner alle vores teknikere og, at vi overholder alle krav fra Apples side omkring kvalitet og service. Disse krav er:

  • 100% ESD sikrede værksteder (sikret mod statisk elektricitet under reparation)
  • Kun originale reservedele anvendes under reparation
  • Du bevarer garantien på din dit produkt

Besøg vores walk-in shops eller send din iPhone 8 plus

Vi har to walk-in shops, en i Aalborg (Gravensgade) og en i København (Fiolstræde). Her kan du til enhver tid komme forbi med din iPhone 8 plus til reparation. Alternativt, hvis du ikke bor tæt på et af vores værksteder, kan du bestille en gratis retur pakke til din iPhone 8 plus, så reparerer vi den og sender den tilbage til dig. Det er både nemt og super enkelt.

Uanset om du kommer forbi vores fysiske walk-in shops eller sender din iPhone 8 plus til reparation hos StayOnline, så kan du være sikker på at få den bedst mulige reparation af din iPhone, med de bedste, originale reservedele og den mest kvalitetssikrede service, som er direkte godkendt af Apple selv.