søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 11 Pro reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
899,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
2.999,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
5.899,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 11 Pro reparation i København & Aalborg


Trænger din iPhone 11 Pro til en reparation? Så kan vi hjælpe dig! StayOnline er dit autoriserede Apple værksted (Authorised Service Provider), som kan varetage alle former for reparation af din iPhone 11 pro. Hvad end din iPhone 11 pro trænger til et skærmskift, et batteriskift eller noget helt tredje, så kan vores certificerede teknikere hjælpe med din reparation.

Batteriskift eller skærmskift på iPhone 11 pro

Vi har gennem tiden set alle tænkelige skader på iPhones, der kan forekomme. De skader, som vi oftets ser på iPhone 11 pro, er naturligvis batteriskift eller skærmskift. Men selvom dette er et af de mest hyppige skadestyper, vi ser når folk kommer ind med deres iPhone, så udfører vi også reparationer som vandskadereparation, udskiftning af kamera og udskiftning af højttaler.

Autoriseret Apple reparatør

StayOnline er ikke som alle andre værksteder og mobilreparatører. Vi er nemlig autoriserede af Apple selv, hvilket betyder, at vi bærer titlen som Authorised Service Provider. Denne titel er vi utroligt stolte af at kunne bære, men den kommer ikke af sig selv. For at kunne blive certificerede af Apple selv, skal man leve op til, og overholde, en lang række krav og specifikationer, som alle har til formål at sikre den bedst tænkelige reparation af din iPhone, hvad end det er en iPhone 11 pro eller en anden iPhone.

Kravene til certificerede værksteder

Som certificeret og autoriseret Apple reparatører er vi forpligtiget til at levere den bedst tænkelige reparation af din iPhone 11 pro. Dette indebærer, at vi lever op til følgende krav:

  • Vi anvender kun 100% originale reservedele, som kommer direkte fra Apple selv, til alle vores iPhone reparationer.
  • Vores teknikere er certificerede af, og udlærte hos, Apple selv, hvilket giver dem de bedste forudsætninger og mest komplette kompetencer for at udføre en fejlfri reparation af din iPhone 11 pro.
  • Du bevarer garantien på din iPhone, når du får den repareret hos et autoriseret Apple værksted som StayOnline.
  • Du får 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os.
  • Alle vores værksteder er 100% ESD sikrede. Det betyder i praksis, at din iPhone 11 pro er sikret mod statisk elektricitet imens den bliver repareret.

Alt dette er den eneste måde, at vi kan sikre en reparation af den højeste kvalitet. Kvaliteten af en iPhone reparation med uoriginale reservedele, som er udført af ikke-certificerede teknikere, er sværere at stå inde for. Vi kan stå 100% inde for alle vores reparationer. Hvis noget skulle være galt, så har du 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os. Det er den bedste måde at sikre dig den bedst mulige oplevelse og den bedst mulige reparation.

Indlevering eller forsendelse af din iPhone 11 pro

Når vi udfører en iPhone reparation, så kan vores kunder naturligvis komme forbi vores walk-in shop i enten Aalborg (Gravensgade) eller i København (Fiolstræde). Her kan vi garantere alle skærmskift eller batteriskift på din iPhone 11 pro på kun 60 minutter. Men hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores walk-in shops, så kan sende din iPhone 11 pro til os. Når vi har modtaget den, foretager vi en grundig diagnosering og udfører derefter reparationen af din iPhone, og sender den tilbage til dig.