søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 8 reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
499,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
3.699,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 8 reparation i København eller Aalborg


Trænger din iPhone 8 til en reparation? Hos StayOnline tilbyder vi både skærmskift og batteriskift til iPhone 8, samt mange andre reparationer. Som en Apple autoriseret reparatør kan du være 100% sikker på, at vores reparationer af iPhone 8 er kvalitetssikret og godkendt af Apple selv. Derudover, hvis du får repareret din iPhone 8 hos os, bevarer du den fulde garanti, og så yder vi 2 års garanti på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os.

Læs mere om vores andre iPhone reparationer.

Skærmskift eller batteriskift til iPhone 8

Hos StayOnline tilbyder vi både skærmskift og batteriskift til din iPhone 8. Dette er de hyppigste skadestyper, vi ser når folk kommer ind med deres iPhone. Vi udfører dog også reparationer som vandskadereparation, udskiftning af kamera og udskiftning af højttaler. Fællesnævneren for samtlige reparationer, vi udfører her hos os er, at vi som Apple autoriseret reparatør er forpligtiget til at anvende 100% originale reservedele til alle vores reparationer. Det vil sige, at uanset om du skal have et skærmskift til din iPhone 8 eller et batteriskift til din iPhone 8, så kan du være sikker på, at de reservedele, som bliver anvendt til reparationen, kommer fra Apple selv og har de samme høje standarter og kvaliteter.

Udover iPhone reparationer, tilbyder StayOnline også autoriserede reparationer af iPad og Mac.

Apple autoriseret reparatør

Vores værksteder i Aalborg og København er Apple autoriserede værksteder, som lever op til alle Apple krav om kvalitetssikring. Titlen som Apple reparatør er Authorised Service Provider, og den er vi meget stolte af at bære! Alle vores teknikere er uddannet af Apple selv, så du er sikret den mest optimale reparation af din iPhone 8. Når du vælger at få en reparation til din iPhone 8 hos en Authorised Service Provider, så kan du være sikker på:

  • At bevare garantien på dit produkt
  • At der kun anvendes originale Apple reservedele til alle reparationer
  • At få 2 års garanti på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os

Denne overordnede og omfattende kvalitetssikring er ikke noget, man finder hos alle mobilreparatører. Vi kan forsikre dig om, at uanset om du får din iPhone 8 repareret på vores værksted i Aalborg eller i København, så vil du blive mødt med den samme kvalitet, som hos Apple selv. Og som et yderligere krav fra Apple, så er alle vores værksteder 100% ESD sikrede. Det betyder i praksis, at din iPhone 8 er sikret mod statisk elektricitet imens den bliver repareret.

Indlevering eller forsendelse af din iPhone 8

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores værksted i enten Aalborg eller København, hvor vi udfører skærmskift eller batteriskift på iPhone 8 på kun 60 minutter, kan du bestille en returpakke til din iPhone. Når vi har modtaget den, foretagere vi en grundig diagnosering og udfører derefter reparationen af din iPhone, og sender den tilbage til dig. Alt du skal gøre er at oprette din reparation her.