søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Erhvervs
aftale

Vil du være vores partner?

Hos StayOnline ServicePartner kalder vi vores erhvervskunder for partnere

Det gør vi fordi, at du, som erhvervskunde hos os, vil få alle de fordele, der findes i et godt solidt og personligt partnerskab

Når du er partner hos os får du:
 Personlig, fleksibel og hurtig betjening 

Det vil ofte være de samme personer, du taler med fra gang til gang, da vi gerne vil opbygge en personlig relation, så du føler dig tryg. Vi ved, hvor dyrebar og livsnødvendig din telefon og computer er.

I Storkøbenhavn har vi en transportordning specielt til partnere. Det betyder, at vi kan hente og bringe jeres produkter, som I ønsker det. Sammen tilpasser vi en transportordning, der tager udgangspunkt i jeres behov og tilpasser efter disse. 

Når I bliver kunder, får I et partnerlogin til vores system. I systemet har I konstant overblik og kan holde øje med historikken på jeres reparationer 

Hvorfor vælge et autoriseret IT-værksted som StayOnline ServicePartner? 

Alle reservedele er leveret direkte fra producenten. Der findes kun få autoriseret IT-værksteder i Danmark, der kan tilbyde dette. Mange af værkstederne i landet er uautoriserede og lever ikke op til producentens krav. Her kan du læse lidt mere om valget og konsekvenserne ved at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret. 

Vores teknikere er certificerede og bliver løbende opdateret af producenten med nye teknologier og guidelines. Vi er altid først med det nyeste udstyr og metoder. 

Du er sikret service og produkter i topkvalitet, hver gang du bruger vores værksted. For at kvalitetssikre vores arbejdsgange kommer producenten nemlig både på anmeldt og uanmeldt besøg for at sikre, at vi som Service Provider altid lever op til producentens standard.

Vi arbejder i en 100% antistatisk miljø (ESD) som er et krav fra producenterne. 

Se mere om, hvad det betyder for dig, din forretning, din sikkerhed og din økonomi at have en autoriseret service partner her

Vi driver 6 værksteder på landsplan og håndterer over 60.000 enheder om året i hele landet

Få et uforpligtende tilbud på et partnerskab – skriv eller ring på mail erhverv@stayonline.dk eller telefon 70 24 25 25. Kontaktperson på erhverv er Salgschef Lene Forsingdal som kan fortælle mere om, hvad det betyder for dig at være partner.