søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

MacBook reparation

Garanti reparation
0,-
Skærm eller kabinet
Tilbud
Med AppleCare+
599,-
Batteriservice
Tilbud
Med AppleCare+
0,-
Backup
499,-
Gendannelse
499,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
1.899,-

Macbook reparation i København og Aalborg


Hos StayOnline er vi specialister i reparation af MacBook. Som erfarent IT-værksted har vi udført ufatteligt mange reparationer af MacBooks – og vi reparerer alle modeller. Kom ind i vores butik i København (Fiolstræde) eller Aalborg (Gravensgade) og få en diagnosering a din MacBook samt en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparationen af din MacBook.

Vi reparerer og laver service på alle MacBook modeller

Apple har lanceret mange forskellige MacBook modeller gennem tiden. Hos StayOnline kan vores dygtige teknikere hjælpe med reparation af samtlige MacBook modeller.  Med mange års erfaring som certificeret Apple reparatør, kan vores teknikere med garanti hjælpe med din MacBook reparation.  Så hvad end du har brug for en reparation af din MacBook, MacBook Air eller din MacBook Pro, så er StayOnline til rådighed med en reparation af høj kvalitet, og som er udført af certificerede Apple teknikere.

Skadestyper for MacBook

Når man har arbejdet med reparation af MacBook i så mange år, som vi har, så ser man også lidt af hvert undervejs. Vi har derfor set hver eneste mulige skade på en MacBook, som der findes. Der er dog nogle skader, som er mere hyppige end andre. De skader vi ser oftest, kan for eksempel være:

  • Reparation af ødelagt skærm
  • Reparation af tastatur
  • Reparation af touch bar
  • Batteriskift
  • Vandskade reparation

Ved mange af vores reparationer af MacBooks, udfører vi også en grundig rengøring af MacBooken indvendigt. Derudover tilbyder vi også gendannelse, backup eller opgradering af MacBook.

Apples serviceprogrammer

Som Apple autoriseret værksted tilbyder vi også at udføre reperationer under Apples kvalitetsprogrammer. På nedenstående link kan du følge med i alle aktive programmer:

https://support.apple.com/da-dk/service-programs

Certificeret service

Hos StayOnline er vi certificerede Apple serviceydere, officielt kaldet 'Apple Authorised Service Provider'. Dette er en titel, som vi er stolte af at kunne bære. Titlen bliver uddelt af Apple selv, og bliver kun uddelt til de af deres partnere, som kan leve op til Apples tårnhøje krav til kvalitet og service. Derfor er der også en række krav, som man skal kunne leve op til for at gøre sig fortjent til at bære titlen. Dette er krav som for eksempel:

  • Alle teknikere er udlært og certificerede af Apple selv. På den måde er de bedst muligt klædt på til at udføre kvalitetsreparationer og konstant ajour med, hvordan nye såvel som gamle Apple produkter skal repareres - inklusiv reparation af MacBook.
  • Både vores værksted i København og vores værksted i Aalborg er 100% ESD sikrede. Et ESD sikret værksted betyder, at værkstedet er sikret mod statisk elektricitet. Dette giver et ekstra niveau af sikkerhed for det enkelte værksted om, at der ikke kan forekomme fejl eller defekter på reservedele eller produkter under reparationen.
  • Alle reservedele anvendt til reparationer er 100% originale. Det vil sige, at StayOnline kun anvender de samme reservedele, som Apple selv. Så uanset om du skal have en ny skærm, nyt batteri eller noget helt tredje til din MacBook, så er du sikret reservedele af topkvalitet.
  • Du bevarer dit produkts garanti ved at anvende et autoriseret værksted som StayOnline.
  • Du får 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os.

Centrale værksteder gør det nemt for dig

Ikke nok med, at vi ønsker at yde den bedste service og udføre reparation af MacBooks og andre Apple produkter af den højeste kvalitet, så vil vi også gøre det så nemt som muligt for dig, at få din MacBook til reparation. Derfor har vi valgt at placere vores to fysiske værksteder, som begge er autoriseret og lever op til Apples kvalitetskrav, lige i hjertet af henholdsvis København (Fiolstræde) og Aalborg (Gravensgade). På den måde kan du nemt og hurtigt få sendt din MacBook til reparation.

Til dig som ikke bor i København eller Aalborg

Hvis du ikke bor i København eller i Aalborg, så frygt ej. Vi tilbyder nemlig også reparation af din MacBook, hvis du sender den ind til os. Alt du skal gøre er at gå ind og oprette en reparation på vores hjemmeside, så kan du se, hvordan det fungerer. Når vi har modtaget din MacBook foretager vi en diagnose, udfører den nødvendige reparation og sender den retur til dig igen - så god som ny.

Alt du skal gøre for at benytte vores Box & Return service er at oprette din reparation her.