søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone Xs Max reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
699,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
3.599,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
6.299,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone Xs Max reparation i København eller Aalborg


Hos StayOnline tilbyder vi alle former for reparation af din iPhone Xs Max i både Aalborg (Gravensgade) og i København (Fiolstræde). Som certificeret Apple værksted og service yder, kan du være sikker på, at vi udfører den bedst tænkelige reparation af din iPhone Xs Max, som lever op til Apples egne kvalitetskrav. Hvad end det er et skærmskift, batteriskift eller noget helt tredje, du skal have repareret på din iPhone Xs Max, så kan StayOnline hjælpe.

Batteri- eller skærmskift på iPhone Xs Max

Vores teknikere på vores værksteder i både København og Aalborg har gennem tiden set alle tænkelige skader på iPhones. Det er klart, at de mest hyppige reparationer, som vi udfører, er batteriskift og skærmskift. Men vi tilbyder også vandskadereparation, udskiftning af kamera og udskiftning af højttaler.

Aflevér eller indsend din iPhone Xs Max

Du er naturligvis altid velkommen til at lægge et smut forbi vores walk-in shops i enten København eller Aalborg, hvor vi altid udfører batteriskift og skærmskift på iPhone Xs Max på 60 minutter. Men hvis du ikke har mulighed for at komme forbi fysisk og aflevere din iPhone Xs Max, så kan du altid sende din iPhone til os. Når vi har modtaget den, foretager vi en grundig diagnosering og udfører derefter reparationen af din iPhone, og sender den tilbage til dig.

Certificeret værksted: det betyder det for dig

Hvis du, som mange danskere, har haft iPhone gennem en længere årrække, så har du muligvis stået i denne situation før. Din iPhone er gået i stykker. Du har brug for et skærmskift, et batteriskift eller måske en reparation af en vandskade. I hvert fald, så har du formentlig skulle bruge en mobilreparatør før til reparationen af din iPhone. Men har du nogensinde overvejet, hvad forskellen er på en certificeret Apple reparatør og en ikke-certificeret reparatør? Fordi forskellen er stor, og kan spare dig penge i det lange løb.

Det får du hos en certificeret reparatør

En certificeret mobilreparatør har i modsætning til ikke-certificerede reparatører en række krav og retningslinjer, som de skal leve op til. Disse krav kommer direkte fra producentens side, og er til for at sikre den bedst mulige service og reparation af din mobil.

Som certificeret Apple reparatør (Authorised Service provider) er vi forpligtiget til at overholde en række krav, som skal kvalitetssikre reparationer af iPhones og andre Apple produkter. Disse krav er følgende:

  • Vi anvender kun 100% originale reservedele direkte fra Apple.
  • Alle vores teknikere er udlærte af Apple selv, og har derfor de bedste og mest omfattende færdigheder til at yde den bedste service og udføre den bedste reparation af iPhone Xs Max.
  • Alle vores værksteder er 100% ESD sikrede. Det betyder, at vores værksteder er sikret imod statisk elektricitet når vi udfører reparationen af din iPhone Xs Max. På den måde mindskes chancen betydeligt for, at nogle af delene er defekte eller pådrager sig fejl.
  • Du bevarer altid garantien på din iPhone, når du får den repareret af en certificeret reparatør-
  • Du får to års reklamationsret på alle betalte reparationer.

Disse krav fra Apples side er til for at sikre dig den bedste og mest kvalitetssikre reparation af netop din iPhone Xs Max. Derfor kan du trygt overlade din reparation af iPhone Xs Max til StayOnline.