søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone Xr reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
699,-
Med AppleCare+
199,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
2.199,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
4.399,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

Reparation af iPhone Xr i København og Aalborg


Trænger din iPhone Xr til en reparation? Hos StayOnline tilbyder vi alle former for reparation af din iPhone Xr. Som certificeret og autoriseret Apple værksted, har vi gennem tiden set og behandlet alle tænkelige skader på samtlige iPhone-modeller. De typiske skader vi ser på iPhone Xr er enten en ødelagt skærm, som kræver et skærmskift, eller et dødt batteri, som kræver et batteriskift. Udover disse to meget almindelige former for reparationer, udfører vi også reparationer som for eksempel vandskadereparation, udskiftning af kamera og udskiftning af højttaler.

Autoriseret Apple reparatør

StayOnline er en af de få mobilreparatører i Danmark, som bærer titlen “Authorised Service Provider”. Det er en titel, som dækker over Apples egen certificering af eksterne mobilreparatører, hvis niveau imødekommer Apples retningslinjer, krav og specifikationer til reparation af iPhone, iPad, Apple Watch og Mac.

Det får du hos en certificeret Apple reparatør

Der er en lang række fordele ved at anvende en autoriseret Apple reparatør til reparation af din iPhone Xr. Apple har nogle meget strikse og specifikke krav til deres værksteder, som skal overholdes for at bevare sin titel. Disse krav er:

100% originale reservedele

Vi anvender kun 100% originale reservedele ved alle Apple reparationer – inklusive reparation af iPhone Xr. Det er den eneste måde, at både vi og Apple kan sikre, at reservedelene lever op til producentens (Apple) egne krav om kvalitetssikring.

Certificerede teknikere

Vores teknikere er certificerede og udlærte af Apple selv. Dette sikrer, at alle vores teknikere har 100% styr på alle reparationer, og ved præcist, hvordan de skal diagnoserne skaden og derefter reparerer den.

Du bevarer garantien

Du bevarer garantien på din iPhone, når du får den repareret hos StayOnline. Dette kan tilbydes fordi vi udelukkende anvender Apples egne reservedele, og ikke billige og fejlfulde kopier fra Kina.

2 års reklamationsret på betalte reparationer

Du få y 24 månedernes reklamationsret på alle betalte reparationer. Det betyder, at hvis der mod forventning for eksempel er en fejl på en af de anvendte reservedele på din iPhone Xr, så har du to år fra reparationen til at anvende din reklamationsret.

Indlevér din iPhone eller send den til os

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi en af vores walk-in shops i enten København eller Aalborg, hvis du ønsker at bruge os til at udføre din iPhone Xr reparation. Men hvis du ikke har mulighed for at komme fysisk forbi med din iPhone Xr, kan du gå ind på vores hjemmeside, oprette en reparation og sende den til os. Så vil vores teknikere foretage en grundig diagnosering af din iPhone Xr, udføre den reparation der er behov for, og derefter sende den retur til dig.