søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

Galaxy S8 reparation

Garanti reparation
0,-
Skærmskift
2.399,-
Andre reparationer
Tilbud

Samsung Galaxy S8 reparation i København & Aalborg


Er din Samsung Galaxy S8 gået i stykker? Hos StayOnline kan du få repareret din Samsung Galaxy S8 af uddannede teknikere. Hvis din skærm er gået i stykker, kommer du bare forbi en af vores walk-in butikker i København eller Aalborg. Hvis du oplever en anden fejl på din Samsung, så er du meget velkommen til at komme forbi og få lavet en diagnose.

Hvis du har en Samsung Galaxy S8 Plus, kan du se vores priser på skærmskift her.

Uddannet hos Samsung

Når du vælger at få din Samsung Galaxy S8 lavet hos StayOnline, vil du altid være sikker på, at din mobil bliver repareret af en tekniker, der er uddannet hos Samsung. Vi er en autoriseret reparatør, som betyder at vi kun benytter originale og kvalitetsgodkendte reservedele til alle reparationer.

Har du stadig garanti på telefonen?

Hvis der stadig er garanti på din Samsung, så vil reparationen ikke koste dig noget. Vi udføre gratis garanti reparationer uanset dit købssted.

Du behøver ikke booke tid i forvejen, da du altid er velkommen til at komme forbi en af vores butikker i enten København eller Aalborg.

Du kan også booke tid online her på siden eller sende din Samsung telefon til os. Så skal du blot registrere din enhed her.