søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Huawei Reparation

Problemer med din Huawei?

Hos StayOnline sætter vi en ære i at få din smart-phone til at fungere som den skal. Vi er et autoriseret værksted og vores reparatører er under konstant uddannelse i den nyeste teknologi på markedet.

Vi udfører reparationer på alle Huawei produkter, så hvis du er ejeren af en ødelagt smartphone eller en tablet kan du altid få den repareret hos os.

Vores Huawei-teknikere står altid klar til både at fejlfinde og dernæst give dig et tilbud på skaden og prisen på selve reparationen. Ved accept af tilbuddet, frafalder prisen på diagnosen selvfølgelig.

Vi bruger udelukkende originale Huawei reservedele, for netop at kunne levere den bedste og mest holdbare reparation. Derudover bibeholder du også din garanti ved at bruge en autoriseret forhandler. Vi bestræber os altid på at yde og give dig den bedste og hurtigste service.

Vi er i specialister i Huawei reparationer og bruger udelukkende kvalitetstestede reservedele. Dette sikre originaliteten på dit Huawei produkt i fremtiden.

Vi yder 2 års reklamationsret på alle reparationer, og dette kan vi med sikkerhed gøre da vores arbejde er udført i 100% antistatiske værksteder og dette sikre din enhed mod statisk elektricitet under hele forløbet. Hvis du får dit produkt repareret på et værksted uden forbehold for ESD sikkerheden i orden, kan du risikere at din enhed lider skade efterfølgende.

StayOnline er et af Danmarks førende autoriseret reparatører. Vores erfaring indenfor Huawei reparationer, Samsung reparationer, iPhone reparationer (generelt Apple produkter) er bred og professionel. Vi har altid tid til at kigge på dit produkt, så kom ind i en af vores butikker eller kontakt os via vores bookingformular og lad os tage hånd om din Huawei.