søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Få dit udstyr repareret

Centralt beliggende i København

iPhone reparation København

Har du tabt din iPhone? Eller virker den ikke som den skal? Hos StayOnline reparere vi din iPhone 6S og opefter med det samme.
Vi har mange års erfaring inden for samtlige iPhones på markedet, og vores teknikere bliver løbende uddannet i de nyeste teknologier Apple præsentere. 

Når du kommer ind i vores butik, tilbyder vi altid som det første en diagnose af din iPhone.

Derefter giver vi dig en rapport over din telefons tilstand, og hvad der skal repareres og til sidst et uforpligtende tilbud på prisen. Dermed sikrer vi dig gennemsigtighed hele vejen.

Vi bruger kun originale reservedele og har kundeservice i verdensklasse. Kom ind i vores walk-in shop, eller book en tid og få repareret din iPhone med det samme.

Du er altid garanteret en kvalitetssikret reparation, og vi garanterer yderligere kvaliteten ved at give dig 24 måneders reklamationsret på alle betalte reparationer. Derudover er din Apple garanti altid intakt efter du får repareret din iPhone hos os.

Vi er centralt placeret på Fiolstræde 28 i København K, tæt på Københavns Universitet og 5 min. gang fra Nørreport. Du kan indlevere din telefon i vores walk-in shop og gå en tur i nærområdet, eller du kan vente i butikken.

Vi bestræber os altid på at få din iPhone repareret hurtigst muligt, uden at det skal gå ud over kvaliteten af arbejdet. Hvis skaden på din telefon er omfangsrigt, kan det typisk tage lidt længere tid, og vi kan derfor være nødsaget til at beholde din telefon i længere tid.

Vi tilbyder naturligvis en iPhone du kan låne i mellemtiden. Din iPhone vil altid være i trygge hænder hos os, da alle vores reparatører er Apple-certificerede.