søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt

Få dit udstyr repareret

Centralt beliggende i Ålborg

iPhone reparation Aalborg

Søger du et Apple certificeret værksted i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted. StayOnline er centralt beliggende i Aalborg. Vi ligger tæt på Vesterbro og er altid nemme at finde, hvis uheldet er ude.

Vi tilbyder en nem og hurtig løsning, uanset hvilken form for reparation du søger. Vores Apple certificerede reparatører står altid klar til at diagnosticere dit produkt, og give dig et uforpligtende tilbud på omfanget og prisen på reparationen.

Vi er et af Danmarks eneste Apple certificerede værksteder, og dette er med til at garanterer kvaliteten af din reparation. Vi reparerer alle udgaver af den populære iPhone og sætter en ære i at sikre dig kvalitet og hurtig reparation. Vores ekspertise involverer store og små skader på alle iPhones.

Eksempler på skader som ses ofte:

  • Ødelagt IPhone skærm
  • Langsomt/defekt batteri
  • Flækket bag cover
  • Ødelagt knap
  • Sort skærm

Vi bruger altid originale Apple reservedele, og yder 24 måneders reklamationsret på reparationen efterfølgende. Hvis reparationen ikke kan klares på samme dag, tilbyder vi naturligvis en iPhone du kan låne.

Vi stræber altid efter at give dig en hurtig service, da vi anerkender vigtigheden af at være foruden en smartphone i dag.