søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

MacBook Air reparation

Garanti reparation
0,-
Skærm eller kabinet
Tilbud
Med AppleCare+
599,-
Batteriservice
Tilbud
Med AppleCare+
0,-
Backup
499,-
Gendannelse
499,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
1.899,-

MacBook Air Reparation i Aalborg og København


Er din Macbook Air gået i stykker? Eller har den et problem, som du har svært ved at lokalisere? Så tag den med ind til en af StayOnlines walk-in shops i København (Fiolstræde) eller Aalborg (Gravensgade), så tager vi et kig på den.

Hos StayOnline tilbyder vi reparation af din MacBook Air uanset hvilken skade den måtte have. Om du skal have udført et skærmskift, backup, gendannelse eller andre reparationer, så skal vores certificerede Apple-teknikere nok kunne hjælpe.

Vi reparerer alle skader på MacBook Air

Hvis du kommer ind med din MacBook Air til reparation, og du ikke er klar over den konkrete fejl men blot kan konkludere, at noget ikke er som det bør være, så foretager vores teknikere en diagnosering af din MacBook. Når fejlen er lokaliseret, giver vi et tilbud på omfanget af skaden, og prisen på reparationen. Prisen på diagnosen frafalder naturligvis ved accept af tilbud.

Apple autoriseret reparatør

StayOnline er en af de få reparatører i Danmark, som er autoriseret af Apple selv (Authorised Service Provider). Det er vi meget stolte af, for det betyder, at vi kan yde den absolut bedste service til vores kunder.

Som autoriseret Apple reparatør er alle vores teknikere uddannet af Apple selv, og vi anvender kun originale Apple reservedele til reparationen af din MacBook Air. Det vil sige, at du er sikret en reparation af samme kvalitet med de samme reservedele, som hvis din MacBook Air var blevet repareret hos Apple selv.

Sikrede værksteder

Både vores værksted i Aalborg og i København er 100% ESD sikrede. Et ESD-sikret arbejdsmiljø er et krav fra Apple, hvilket skal sikre, at der ikke opstår fejl på hardware som konsekvens af statisk elektricitet.

Bevar din garanti

Når du får din MacBook Air repareret hos StayOnline, er du sikret at bevare garantien på dit produkt. Dette er muligt netop fordi, vi kun anvender originale reservedel til vores reparationer, som bliver udført af certificerede teknikere. Så uanset hvilken MacBook Air reparation du har brug for, så er du sikret den højeste kvalitet og de bedste vilkår.