søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone Xs reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
699,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
2.899,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
5.899,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-
*Ved accept af tilbud bortfalder diagnosegebyr

iPhone Xs reparation i København & Aalborg


Står du og har brug for en reparation af din iPhone Xs? Få dit næste skærmskift eller batteriskift på din iPhone Xs her hos StayOnline. Hos StayOnline tilbyder vi autoriserede reparationer af iPhone Xs. Vi udfører alle reparationer forbundet med din ødelagte telefon, herunder skærmskift og batteriskift.

Det er samtidig værd at nævne, at når du får din iPhone Xs repareret hos os, så er du sikret en autoriseret service, da vi er autoriserede Apple reparatører (Authorised Service Provider). Derfor er du også sikret at bevare den fulde garanti på din iPhone Xs. Udover du bevarer den fulde garanti, så yder vi 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os.

Skærmskift og batteriskift på iPhone Xs

Det er meget almindeligt, at man på et tidspunkt oplever at få en skade på sin iPhone Xs. Vi bruger vores telefoner hver eneste dag, og den tager dagligt mange turer op og ned i lommen eller tasken igen. Vi har derfor oplevet alle tænkelige former for skader, der kan forekomme på en iPhone Xs. De mest normale skader, som vi oftest ser, er dog det klassiske skærmskift og batteriskift. Men vi udfører også ofte reparation ved vandskader, reparation af opladestik og reparation af højttalere.

Når du vælger en autoriseret Apple reparatør, er du helt sikker på, at uanset hvilken iPhone Xs reparation du har brug for, så kan StayOnline hjælpe dig.

Læs mere om
 vores andre iPhone reparationer.

Autoriseret Apple reparatør

Som autoriseret Apple reparatør (Authorised Service Provider) er vi forpligtigede til at imødekomme og overholde en række skarpe krav fra Apple, så du er sikker på at få den bedste reparation af din iPhone Xs overhovedet.

Udover iPhones, tilbyder StayOnline også autoriserede reparationer af iPad og Mac.

Sikre værksteder

Alle vores værksteder hos StayOnline lever op til Apples krav og specifikationer. Det vil sige, at vores værksteder er 100% ESD sikrede. Det betyder i praksis, at din iPhone Xs er sikret mod statisk elektricitet imens den bliver repareret.

Udelukkende originale reservedele

Hos en Apple reparatør som StayOnline, kan du være helt sikker på, at de reservedele vi bruger til at reparere din iPhone Xs, er 100% kvalitetssikrede af Apple. Vi anvender nemlig udelukkende originale reservedele til alle vores iPhone reparationer. På den måde er du både sikret en ordentlig og sikker reparation med pålidelige kvalitets-dele samt, at du bevarer din iPhones eksisterende garanti.

Du bevarer garantien

Det er vigtigt at understrege, når du booker en reparation af iPhone Xs hos StayOnline, så bevarer du den garanti, du har på produktet. Dette kan vi tilbyde netop fordi, at vi er en autoriseret Apple reparatør og imødekommer deres krav og specifikationer, såsom sikrede værksteder og kun at tilbyde originale reservedele til vores reparationer af iPhone Xs.