søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone SE – 2Gen reparation

Garanti reparation.
0,-
Batteriskift
499,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
1.999,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
3.199,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

Reparation af iPhone SE 2Gen i København og AalborgEr din iPhone SE 2nd generation gået i stykker? Så står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe med at reparere den. StayOnline er et Apple autoriseret værksted, som giver dig flere fordele som kunde.

Alle vores teknikere er uddannet af Apple selv. Dette betyder, at de 100% ved, hvordan de skal håndtere reparationen af din iPhone SE 2nd generation. Samtidig er alle vores værksteder i vores walk-in shops ESD sikret (antistatiske). Dette betyder at din enhed er beskyttet mod statisk elektricitet under hele reparationen.

Reparation på under én time

Hvis har tabt din telefon og skærmen er gået i stykker, så vil vi kunne sætte en ny original skærm på din iPhone SE 2nd generation på under én time. Det samme er tilfældet, hvis telefonen ger begyndt at miste hurtigt strøm, og vi skal udskifte dit batteri.

Originale reservedele

Hvis du vælger at få lavet din iPhone hos os kan du være sikker på, at vi altid bruge originale reservedele, der kommer direkte fra Apple. Da vi er Authorised Service Provider, benytter vi kun Apples originale reservedele.

Vores indleveringssteder

Du kan indlevere din iPhone SE 2nd generation i en af vores indleveringsteder i Jylland eller på Sjælland. Vi har walk-in shops i både København (Fiolstræde) og i Aalborg (Gravensgade). Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi i en af vores butikker, har vi en Box & Return løsning hvor du kan sende din telefon til os, hvorefter vi sender den repareret iPhone tilbage. 

Alt du skal gøre for at benytte vores Box & Return service er at oprette din reparation her.

Har du AppleCare+?

Har du tilkøbt AppleCare+, da du købte din iPhone SE 2nd generation? I dette tilfælde, vil du få reparationen gratis eller til en væsentlig lavere pris (alt efter, hvilken reparation som vores teknikkerne skal udføre). Du er velkommen til at kontakte os på info@stayonline.dk eller ringe på 70 24 25 25 for at få en pris på reparationen.

Du kan læse mere om AppleCare+ reparationer her på siden.