søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 7 Plus reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
499,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
1.699,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
3.699,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 7 Plus reparation i København & Aalborg


Er din iPhone 7 plus også ved at trænge til en reparation? Lad os hjælpe dig! Hos StayOnline kan du få repareret din iPhone 7 plus, og hvad end det er skærmskift, batteriskift eller noget helt tredje, kan vi som et af de eneste værksteder i Danmark, garantere dig, at reparationen bliver udført med 100% originale Apple reservedele. Vi er nemlig en certificeret Apple reparatør, hvilket betyder, at vi er kvalitetssikrede af Apple selv, og kun anvender originale reservedele til alle vores reparationer af iPhones, herunder også til reparation af iPhone 7 plus.

Vi er autoriserede af Apple selv

Som et af de eneste værksteder i Danmark er StayOnline en Apple autoriseret reparatør. Dette har en titel som hedder Authorised Service Provider, og er noget, som vi er utroligt stolte af! Med den titel indebærer et stort ansvar for at overholde og håndhæve en lang række retningslinjer fra Apple selv, der har til formål at kvalitetssikre både reparationen af din iPhone 7 plus, og servicen omkring reparationen.

Læs mere om vores andre iPhone reparationer.

Alle vores teknikere er uddannet af Apple selv, så når du indleverer din iPhone 7 plus til reparation hos StayOnline, er det som at indlevere den til Apple selv.

Derudover er vi, som Apple certificeret reparatør, forpligtiget til kun at anvende kvalitetssikrede og originale reservedele, som lever op til Apples tårnhøjes standarter. Alle vores reparationer bliver udført i det, der hedder et 100% ESD sikret værksted. Det betyder, at din iPhone 7 plus er sikret mod statisk elektricitet under reparationen.

Udover iPhone reparationer, tilbyder StayOnline også autoriserede reparationer af iPad og Mac.

Bevar garantien

Når du vælger at få din iPhone 7 plus repareret hos StayOnline, bevarer du den originale garanti på din iPhone. Derudover yder vi også 24 måneders reklamationsret på alle betalte reparationer. Det er vores bedste måde at sikre dig en god oplevelse og reparation af din iPhone.

Walk-in shops og forsendelse

Hvis du skal bruge en reparation til din iPhone 7 plus hos os, kan du gøre to ting: enten kan du komme ned i vores walk-in shops i Aalborg (Gravensgade) eller i København (Fiolstræde), hvor et skærmskift eller batteriskift kun tager 60 minutter, eller du kan sende os din iPhone 7 plus.

Hvis du vælger at sende os din iPhone, foretager vi en diagnosering når den kommer ind ad døren, og udfører den reparation, der er nødvendig. Derefter sender vi din telefon tilbage til dig, når den er færdig. Alt du skal gøre er at oprette din reparation her.

Udover skærmskift og batteriskift tilbyder vi også udskiftning af kamera, udskiftning af højttaler, udskiftning af opladekabel og vandskade reparation.