søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 11 Pro Max reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
899,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
3.599,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
6.299,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 11 Pro Max reparation i København eller Aalborg


Er din iPhone 11 Pro Max gået i stykker? Hvad end skaden indebærer, så lad StayOnline tage et kig på den. Med mange års erfaring, dygtige teknikere samt Apple-certificeret service er vi det sikre valg til reparationen af din iPhone 11 Pro Max.

Skadestyper på iPhone 11 Pro Max

Som erfarent IT-værksted har vi gennem årene set alle tænkelige skader på iPhones. Det er klart, at den mest hyppige skadestype, som vi får ind ad døren i vores walk-in shops i København (Fiolstræde) og Aalborg (Gravensgade), er en smadret skærm eller et fladt batteri. Reparationer som skærmskift og batteriskift på iPhone 11 Pro Max udfører vores teknikere på 60 minutter, så du kan fortsætte dine ærinder og komme tilbage samme dag og hente din iPhone.

Udover de typiske skærmskift og batteriskift på iPhone 11 Pro Max laver vi også:

 • Vandskadereparation
 • Reparation af højttaler
 • Reparation af vibrator
 • Reparation af opladerindgang
 • Reparation af sensorer
 • Reparation af kamera
 • Reparation af knap (enten tænd/sluk knap eller lydstyrke knap)
 • Reparation af bagglas

Hvad end din iPhone 11 Pro Max fejler, så kan StayOnline hjælpe.

Vi er autoriserede af Apple

Som en af de få IT-værksteder i Danmark, er StayOnline autoriserede af Apple. Denne autorisering hedder 'Apple Authorised Service Provider', og den kan kun opnås, hvis man lever op til en lang række krav fra Apple selv, som skal sikre, at vi yder præcis den samme service ved reparation af din iPhone 11 Pro Max, som Apple selv ville have gjort.

De krav man skal leve op til som autoriseret Apple-partner er følgende:

 • Vi bruger udelukkende 100% originale reservedele til alle reparationer. Det vil sige, at reservedelene kommer direkte fra Apple selv, og er derfor kvalitetssikrede.
 • Garantien på din iPhone 11 Pro Max bliver altid bevaret, når du får den repareret hos et autoriseret Apple værksted som StayOnline.
 • Alle teknikerne på vores IT-værksteder er certificerede af, og udlærte hos, Apple selv. Dette giver dem de mest ideelle forudsætninger og mest komplette kompetencer for at udføre en fejlfri reparation af din iPhone 11 pro Max.
 • Der er 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos StayOnline.
 • Alle vores værksteder er 100% ESD sikrede. Det betyder i praksis, at din iPhone 11 Pro Max er sikret mod statisk elektricitet imens den bliver repareret.

Besøg vores centrale butikker eller send din iPhone ind til os

StayOnline har både en centralt beliggende butik i København og i Aalborg. Vores afdeling i København ligger på Fiolstræde, omkring en lang række andre butikker og caféer, og vores butik i Aalborg ligger på Gravensgade, som også er meget centralt.  Med vores 60 minutters skærmskift eller batteriskift kan du derfor, når du indleverer din iPhone 11 Pro Max til reparation i en af vores butikker, nemt tilbringe den næste time omkring butikken, hvorefter du kan hente din reparerede iPhone.  Nemmere bliver det næsten ikke.

Indsend din iPhone

Hvis du ikke bor tæt på en af vores butikker, eller du blot ikke ønsker at møde fysisk op, så tilbyder vi også, at du kan sende din iPhone 11 Pro Max til os. Når vi har modtaget den, foretager vi en grundig diagnosering og udfører derefter reparationen af din iPhone, og sender den tilbage til dig. Så blev det faktisk en smule nemmere alligevel.

Alt du skal gøre for at benytte vores Box & Return service er at oprette din reparationher.

Andre reparationer

Hos StayOnline er vi et komplet IT-værksted. Det betyder naturligvis, at vi også tilbyder reparationer af andre Apple produkter, for eksempel andre iPhones, iPad, Macbook, Mac, Apple Watch og hvad der ellers er. Du kan se alle vores iPhone reparationer på hjemmesiden, samt danne dig et overblik over vores iPad reparation og Macbook reparation.

Så hvad end din iPhone 11 Pro Max fejler, om det er en ødelagt vibrator, en ødelagt skræm, en vandskade, et dødt batteri eller en defekt knap, så kan StayOnline være behjælpelige. Kom forbi en af vores walk-in shops i København eller Aalborg, så foretager vi en diagnose af din iPhone og kommer med den rette løsning til reparation af din iPhone 11 Pro Max.