søg ordre
søgefeltet må ikke være tomt
my vision

iPhone 11 reparation

Garanti reparation
0,-
Batteriskift
899,-
Med AppleCare+
0,-
Bag kamera
1.499,-
Med AppleCare+
199,-
Skærmskift
2.199,-
Med AppleCare+
199,-
Face ID kamera
2.299,-
Med AppleCare+
199,-
Ombytningsenhed
4.399,-
Med AppleCare+
599,-
Andre reparationer
Tilbud
Med AppleCare+
599,-

iPhone 11 reparation i København & Aalborg


Har du en iPhone 11 med en ødelagt skærm? Eller trænger dit batteri bare til at blive udskiftet med et nyt? Vores certificerede teknikere, som er uddannet af Apple selv, sidder klar til at reparere din iPhone 11, og som Apple Autoriseret værksted, anvender vi originale dele fra Apple til vores reparationer.

Når du får din iPhone 11 repareret hos en autoriseret Apple reparatør (Authorised Service Provider) som StayOnline, er du også sikret at bevare den fulde garanti på din iPhone 11. Samtidig yder vi 2 års reklamationsret på alle betalte reparationer, der bliver udført hos os.

Læs mere om vores andre iPhone reparationer.

Skærmskift og batteriskift

Som oftest når vi får en iPhone 11 ind på vores værksteder, er det enten med en ødelagt skærm eller et dødt batteri. Som autoriseret reparatør udfører vi naturligvis både skærmskift og batteriskift på din iPhone 11. Hvis du kommer forbi med din iPhone i en af vores butikker i enten Aalborg (Gravensgade) eller i København (Fiolstræde), så kan du få den tilbage efter kun 1 time. Vi laver alle vores skærmskift eller batteriskift på iPhone 11 inden for 60 minutter.

Udover skærmskift og batteriskift, tilbyder vi hos StayOnline også vandskade reparation, udskiftning af kamera, udskiftning af opladekabel og udskiftning af højttaler. Uanset hvilken iPhone 11 reparation du står og mangler, skal vi nok kunne hjælpe dig med det.

Indlevér eller send din iPhone 11 til reparation

Du kan naturligvis som altid komme ned med din iPhone 11 til reparation i en af vores fysiske butikker. Men som noget nyt er StayOnline kan vi tilbyde, at du kan sende os din iPhone, hvorefter vi så udfører reparationen og sender den tilbage til dig. Denne løsning er nem for dig, som muligvis ikke bor tæt på et af vores værksteder. Hvad end du bor tæt på eller langt væk, så kan du stadig få din iPhone 11 repareret af en officiel Apple Authorised Service Provider originale Apple reservedele. Alt du skal gøre er at oprette din reparation her.

Authorised Service Provider

Når man er en officiel serviceyder for Apple selv, er der en række krav og specifikationer som StayOnline følger, der sikrer, at du modtager den bedste reparation af din iPhone 11. Vi er meget stolte over at kunne kalde os selv for Apple reparatører og værner meget om at kunne tilbyde alle vores kunder den absolut bedste kvalitet af deres reparationer.

Udover iPhones, tilbyder StayOnline også autoriserede reparationer af iPad og Mac.

Kun originale reservedele

Som certificeret Apple reparatør anvender vi kun originale Apple reservedele til reparationen af din iPhone. Du kan derfor være sikker på altid at få de bedste og mest kvalitetssikre dele, når din iPhone bliver repareret hos StayOnline.

Sikrede værksteder

Et konkret krav fra Apple er, at alle deres partneres værksteder skal være 100% ESD sikrede, så det er vores værksteder naturligvis også. Dette betyder, at din iPhone 11 er sikret mod statisk elektricitet imens den bliver repareret.

Bevar din garanti

Udover en mere og bedre kvalitetssikret reparation med os som Apple reparatør, så sikrer du også, at du bevarer garantien på din iPhone, når den bliver repareret hos os.